Galavazi logo  
  What we do | Lawyers | General Conditions | Important information | Contact  
 


Advocaten
Hans  

HANS GALAVAZI

Hans Galavazi is advocaat en fiscalist. Hij kan bogen op een ruime ervaring als het gaat om de fiscale aspecten van fusies en overnames, het structureren van (internationale) investeringen, het geven van strategisch advies op (internationaal) fiscaal gebied en het adviseren over complexe vraagstukken op het gebied van de vennootschapsbelasting. Hij behandelt vraagstukken die eigen zijn aan familiebedrijven.

Hij studeerde aan de universiteiten van Utrecht (notarieel recht) en Amsterdam (fiscaal recht en civielrecht). Hans was partner bij Loyens & Volkmaars (nu Loyens & Loeff) en Freshfields Bruckhaus Deringer. Hij heeft gedurende een aantal jaar in Duitsland gewerkt.

Hans spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits en heeft gevorderde kennis van de Franse taal. Hij is toegelaten tot de Amsterdamse Orde van Advocaten en is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten.

Hans Galavazi
T +31 20 379 0598
F +31 20 379 0601
M +31 6 5387 4257
E hans.galavazi @ galavazi . com

VCARD


Gerben   GERBEN DEN HERTOG

Gerben den Hertog is advocaat ondernemingsrecht. Met een ruime ervaring op het gebied van het ondernemingsrecht concentreert zijn praktijk zich op fusies en overnames, (internationale) joint ventures, herstructureringen, corporate governance en contractenrecht.

Hij studeerde aan de universiteiten van Utrecht (privaat recht) en Parijs en hij heeft de Grotius opleiding ondernemingsrecht afgerond. Gerben is sinds 1997 ingeschreven als advocaat. Hij werkte onder andere op de corporate afdeling van Freshfields Bruckhaus Deringer en Boekel De Nerée in Amsterdam.

Gerben spreekt vloeiend Nederlands en Engels en heeft gevorderde kennis van de Duitse- en Franse taal. Hij is toegelaten tot de Amsterdamse Orde van Advocaten, is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en van de American Bar Association.

Gerben den Hertog
T +31 20 379 0602
F +31 20 379 0601
M +31 6 2322 5990
E gerben.denhertog @ galavazi . com

VCARD

Galavazi_english

 
     
 
  Copyright 2013 galavazi.com | | Powered by F'act Design